TAWARAN 48 JAM. TAMAT APABILA COUNTDOWN DI BAWAH TAMAT;

soft

Nak Design Facebook Cover, Bisnes Kad, eCover, Header Grafik yang memukau walau anda NEWBIE?

Ini 'shortcut' untuk anda menyamar jadi 'Graphic Designer'. KONPEM!

Cuba tanya diri sendiri, jika ada 2 orang menjual produk yang sama, satu guna design cantik satu lagi design biasa. Mana satu pilihan anda? Design A dan B mana pilihan anda?
oren
Tidak syak lagi, majoriti akan pilih A. Nampak lebih konfiden biar yang design tu amatur ja :)

Sebenarnya apa yang berlaku adalah otak manusia proses visual gambar 60,000 kali lebih cepat daripada ayat. Jadi jualan lebih senang berlaku sebab lebih senang otak proses dan tangkap.
image192
Tu lah hakikatnya. Gambar lebih mudah masuk berbanding ayat-ayat berjela. Orang suka visual. Lebih cantik lebih tinggi 'conversion'

Jadi ramai yang berimpian nak ada tool marketing berupa grafik yang cantik dan memukau.

Tetapi...

... bukan semua ada BAKAT DESIGN yang bagus. Nak outsource kepada designer pun tak cukup bajet..
  • Kena ada software PHOTOSHOP (bayaran bulanan)
  • Kena faham saiz, dimension, layering, angle yang tepat sebelum nak mula design (memang sakit kepala la)
  • Semua dah ok, design pulak nampak pelik! (terima hakikat, kena ambil masa dan pengalaman untuk jadi pandai design :(
Bunyi negatif pulak. Ok lah kita ambil positif, anda nak selesaikan semua masalah itu.

.. anda nak beli juga Photoshop walaupun harganya mahal dan nak belajar untuk master skill Photoshop. Anda sanggup untuk luangkan masa walaupun lama untuk kuasai Photoshop. Biar lama pun, long term maa...!

Eh tapi berapa lama tu? Berapa lama untuk anda mahir? Berapa lama untuk anda biarkan prospek pembeli anda tunggu?

Memang anda akan menyesal. Bakal pembeli hilang diambil orang (1), produk anda tersimpan lama di bawah katil (2), duit dah kering (3)... lama sangat tunggu untuk anda hasilkan design yang cantik.

Yup. Boleh belajar, tapi untuk kuasai dan mahir perlu masa yang lebih. Anda tak ada masa tu

Ok lah, kalau macam tu saya nak HIRE DESIGNER untuk buat grafik saya!

Tu pilihan terbaik kepada masalah tadi. Syabas!

Tapi...

Opsss! Ini yang anda kena hadapi;
  • Keluarkan RM300 - RM1,000 untuk khidmat design
  • Tunggu 7 - 14 hari untuk siap
Aduhhh. Memang itu ke masanya? Ok ja sebenarnya kalau anda plan betul-betul marketing anda.

Tapi biasanya kita ada plan marketing yang perlukan design segera kan? Contohnya kita nak buat diskaun khas produk kita sempena MANCHESTER UNITED menang game penting semalam atau sempena CHELSEA kalah ke.. huuhu

Perlu ADHOC dan segera kan? Takkan la benda tu jadi hari ni, minggu depan baru kita nak buat diskaun khas tu pulak. Memang tak dapet la.. lapok dah masa tu. Silap-silap match yang minggu depan Manchester United kalah, Chelsea pulak yang menang. Jemmm!!!

Padahal buat jualan khas sempena berlaku sesuatu antara senjata jualan yang ampuh yang boleh dapat banyak jualan. Tapi anda tak boleh buat sebab kekangan masalah design lambat..

Best kan kalau anda boleh design sendiri? BOLEH! Ini solusinya...

bisnes
8 DESIGN TOOL digabungkan dalam SATU SOFTWARE yang kita namakan

"SOFTWARE GRAFIK SUITE"

Anda boleh bina sendiri design anda dengan pantas kerana kita bekalkan RIBUAN TEMPLATE untuk anda! Bayangkan anda mampu bina design anda tanpa sebarang skill design dalam tempoh HANYA 5 MINIT.

Opss! Anda bakal 'menyamar jadi designer!

Bina Apa Sahaja Marketing Design yang Anda Perlukan!

Facebook Grafik Creator

(biasa dijual RM90)

Tool ini akan bantu anda REVAMP Facebook profile, fanpage, promosi banner dan apa sahaja di Facebook. Saiz dan dimensi telah ditetapkan, jadi tak perlu pening kepala!

Disertakan lebih 400 template grafik untuk anda pilih dan edit. Semuanya proven convert!
fb
loving

Grafik Khas Marketing

(biasa dijual RM120)

Tool ini pula khas untuk design di web mahupun aktiviti GERILLA MARKETING offline anda. Design kupon, flyers, kad, bunting.

Anda hanya perlukan 3-5 minit. Drag and drop fungsi pada tool ini akan lebih memudahkan anda edit dan siapkan mengikut citarasa anda. Penting untuk anda hasilkan banyak design bagi menguatkan BRANDING anda

Youtube Channel Pro Design Creator

(biasa dijual RM60)

Apa saja bisnes anda, Channel Youtube adalah antara perkara wajib yang anda kena anda. Khusus untuk 'online visibility'.

Tapi tak guna juga, kalau orang masuk channel Youtube anda, design welcome page header buruk atau tak ada langsung. Kena buat satu yang memukau + khas untuk branding bisnes anda!.

Tool ini bakal bantu anda!
utub
infog

Infografik Creator

(biasa dijual RM90)

Cipta Infografik sendiri yang akan menjadi sumber branding dan trafik anda. Anda Google sendiri untuk tahu kenapa anda kena hasilkan Infografik untuk bisnes anda. Pasti terkejut!

Lebih 500 high resolution grafik bersama software design infografik ini (graf, carta pie, label dll)

eBook 3D Cover Creator

(biasa dijual RM90)

Paling minimum anda kena bayar RM40 untuk dapatkan design eCover untuk ebook/viral content/produk anda. Opss untuk 1 eCover ya!

Tapi kini anda boleh cipta sebanyak mungkin mengikut citarasa anda. Template design disediakan. Anda hanya perlu edit dan tambah ikut kesesuaian anda. Bila siap, convert terus versi 3D pilihan anda!
youzign
webheader

Banner & Header Creator

(biasa dijual RM90)

Anda akan dapat template-template banner dan header yang boleh terus edit hanya DRAG & DROP editor. Kita panggil What You See is What You Get (WYSIWGT).

Pilih sahaja saiz dan template design pilihan anda, ubah background, ayat, komponen, warna, texture. Mudah sangat, 2 minit siap!

Sales Grafik Creator

(biasa dijual RM100)

Cantikkan laman jualan anda dengan komponen ini. Bermula dengan grafik untuk headline anda, bullet point, guarantee box, perenggan ayat, button. Semuanya dah siap untuk anda edit dengan mudah.

Variasikan template yang telah disediakan dan jadikan ianya milik anda! Semua dah ada :)
salespage
overlayvideo

Overlay Video Creator

(biasa dijual RM60)

Biasa tengok orang display gambar video dalam promosi? Biasa ambil snapshot terus video Youtube.

Apa kata anda tambah 'overlay' pada snapshot itu menjadikan paparan promo video anda lebih nampak menarik. Semua tu anda boleh buat dengan

BAYANGKAN anda ada semua 8 SENJATA grafik yang anda boleh hasilkan bila-bila masa anda nak. Tak perlu susah nak kejar designer. Fokus kepada marketing untuk buat duit saja.

Nadi bisnes online adalah GRAFIK + SPEED. Kalau GRAFIK teruk, jualan KONPEM susah

Teknologi WEB-BASE. Tak Perlu Download. Tak Perlu Install

Selepas pembelian, anda akan diberikan USERNAME dan PASSWORD untuk akses.

LANGKAH 1: Login
LANGKAH 2: Pilih software anda
LANGKAH 3: Mula design
LANGKAH 4: Download design anda
youzign

LIFETIME ACCOUNT!
- Sekali bayar sahaja -
TAWARAN 48 JAM

RM150

One time fee untuk tempoh terhad
- Jaminan Kami -
Anda boleh guna selama 30 hari dan jika tidak berpuas hati dengan 'Software Grafik Suite' ini, anda boleh tuntut wang anda semula. Itu keyakinan kami. Tiada risiko untuk anda, yang penting anda ambil kelebihan ini tanpa banyak fikir.

Saya newbie, tak ada basic design, boleh guna ke?

ABSOLUTELY! Software ini dihasilkan 'mesra newbie'. Hanya drag & drop sahaja

Tak ada pengalaman, takut design tak cantik..

Opsss! Jangan risau. Kami sediakan ribuan template yang anda boleh terus edit dan jadikan ianya milik anda. Mudah sangat bohh!

Kena install ke komputer ke?

Tak perlu. SoftwareGrafik Suite adalah web/cloud software. Anda hanya perlu talian internet untuk akses dan terus guna

Ada Money Back Guarantee?

Ya. Anda ada 30 hari untuk cuba guna. Kalau tak puas hati terus email kami akan kembalikan wang anda.

Kena bayar bulanan/tahunan tak?

Untuk tempoh pembelian sekarang, akses ini hanya sekali bayar sahaja. Kita plan untuk jadikan ianya bayaran tahunan dalam masa terdekat.
soft